revet ingefær (ca 1 x 1 cm) lidt revet ingefær (ca 1 x 1 cm)
0.5
finthakket rød chili0.5 finthakket rød chili
1
fed
presset hvidløg1 fed presset hvidløg
frisk timian frisk timian
olivenolie olivenolie
2
tykke skiver FRISK ananas (lad være at købe den på dåse da der er tilsat sukker og konservering)2 tykke skiver FRISK ananas (lad være at købe den på dåse da der er tilsat sukker og konservering)
kokosmel kokosmel
Opskrift:
Mariner kyllingekødet i marinaden bestående af presset lime, revet ingefær, presset hvidløg, finthakket chili, frisk timian og olivenolie. Kødet kan ligge natten over i køleskabet i en pose med marinaden, eller du kan marinere det en time før det lægges på grillen. Smagen intensiveres jo længere kødet marineres.
Inden kødet skal på spiddet skæres det i ensartede tern. (Husk hvis du bruger træspid at lægge dem i vand 1/2 time før brug). Sæt skiftevis et stykke kylling og et stykke ananas på. Drys med kokos mel.
Server med fx gulerødder og forårsløg skåret i tynde stængler grillet i bakke og inden servering overhældt med en smule kinesisk soya.
Tips:
Denne opskrift er uden kulhydrater og stivelse og derfor velegnet som slankemad eller god hvis man er på udrensningskur (detox). Sørg dog for der ikke er tilsat glukose sirup til kyllingefileterne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(31 stemmer)
Opskriften er vist 7977 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
- 2007-02-14 21:51:59 guuuuf
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider