Kogt torsk med rosa løgsovs

Kogt torsk med rosa løgsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torsk i skiver
 Salt
 Laurbærblade
 Hele peberkorn
 
 Rosa løgsovs:
1.5 dl.minimælk
1 løg i tynde skiver
2.5 dl.cheasy sauce 3% med urter og hvidløg
100 g.syltede rødbeder, hakkede
2-3 spsk.Kapers
 Citronpeber
 
 Tilbehør
800 g.kartofler
250 g.fine ærter
 Salt
1 laurbærblad
 
Opskrift:
Skyl torskeskiverne. Bring en gryde vand i kog med salt, et par laurbærblade og 6-8 hele peberkorn. Læg fiskestykkerne i sluk under gryden, læg låg på og lad fisken trække i den varme lage på eftervarmen i ca. 15 minutter eller til den er hvid og fast og let lader sig dele i flager.

Rosa løgsovs:
Bring mælken i kog i en lille tykbundet gryde og lad lægskiverne simre sagte i den i 10 minutter. Tilsæt cheasy-sauce sammen med de hakkede rødbeder og kapers. Smag til med citronpeber. Lad sovsen småkoge endnu et par minutter.

Tag fiskestykkerne op på et varmt fad med en hulske og fjern evt. skind. Øs lidt sovs over fisken og server resten til sammen med nykogte kartofler og ærterne, som er kogt 3 minutter i letsaltet vand tilsat 1 laurbærblad





karakterer:
Opskriften er vist 5527 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-16 07:53:38
kan æblegrød konserveres?