cheasy sauce 3% med urter og hvidløg2.5 dl. cheasy sauce 3% med urter og hvidløg
100
g.
syltede rødbeder, hakkede100 g. syltede rødbeder, hakkede
2-3
spsk.
Kapers2-3 spsk. Kapers
Citronpeber Citronpeber
Tilbehør Tilbehør
800
g.
kartofler800 g. kartofler
250
g.
fine ærter250 g. fine ærter
Salt Salt
1
laurbærblad1 laurbærblad
Opskrift:
Skyl torskeskiverne.
Bring en gryde vand i kog med salt, et par laurbærblade og 6-8 hele peberkorn.
Læg fiskestykkerne i sluk under gryden, læg låg på og lad fisken trække i den varme lage på eftervarmen i ca. 15 minutter eller til den er hvid og fast og let lader sig dele i flager.
Rosa løgsovs:
Bring mælken i kog i en lille tykbundet gryde og lad lægskiverne simre sagte i den i 10 minutter.
Tilsæt cheasy-sauce sammen med de hakkede rødbeder og kapers.
Smag til med citronpeber.
Lad sovsen småkoge endnu et par minutter.
Tag fiskestykkerne op på et varmt fad med en hulske og fjern evt. skind.
Øs lidt sovs over fisken og server resten til sammen med nykogte kartofler og ærterne, som er kogt 3 minutter i letsaltet vand tilsat 1 laurbærblad
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4387 gange, og udskrevet 55 gange.
Kommentarer
- 2006-12-16 07:53:38 kan æblegrød konserveres?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider