Farspindsvin - Forloren pindsvin

Farspindsvin - Forloren pindsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farspindsvin - Forloren pindsvin, billede 4 Farspindsvin - Forloren pindsvin, billede 1 Farspindsvin - Forloren pindsvin, billede 2 Farspindsvin - Forloren pindsvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
750 dl. Blomkålsblanding, frost indeholder blomkål, ærter og gulerødder
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Det hakkede oksekød kommes i en skål og røres med rasp, salt og peber. Ægget røres i og derefter røres mælken i.

Farsen røres godt og lægges i en smurt bradepande formet som et brød. Cocktailpølserne stikkes i farsen.

De frosne grønsager (vi bruger blomkålsblanding) lægges rund om farspindsvinet. Vandet hældes over grønsagerne.

Farspindsvinet sættes midt i ovnen ved 250 grader C i 30 minutter.

Tips:

Vi bruger blomkålsblanding, men andre grøntsager kan også bruges


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19204 gange,
og udskrevet 442 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6963 (1658 kcal)
KJ pr. Pers. 1740 (414 kcal)
Vægt ialt 1262 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 551 KJ (131 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Maja  -  2009-08-12 13:32:03
Rigtig god opskrift. smager super godt, og er sjov for børnene