Farspindsvin - Forloren pindsvin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
750 dl. Blomkålsblanding, frost indeholder blomkål, ærter og gulerødder
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6963 (1658 kcal)
KJ pr. Pers. 1740 (414 kcal)
Vægt ialt 1262 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 551 KJ (131 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)