Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rå rabarbersaft 03

Rå rabarbersaft 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.rabarberstilke
350 g.sukker
5 g.citron eller vinsyre
 atamon
 
 Pr l. saft
 Atamon
 
 Pr kg. rabarberkvas
 Atamon
200 g.sukker
 
Opskrift:
Rabarberstilke behøver ikke at flås. De vaskes og flækkes på langs i 5-6 dele, alt efter hvor tykke de er. Så skæres de i små terninger på ca. 1 cm og røres meget grundigt med sukkeret som er blandet med citron- eller vinsyre og atamon. Når det har stået 1 døgn, sies saften fra og mere atamon tilsættes. Saften hældes på rene atamonskyllede flasker og lukkes.

Mosen kan bruges til finsk frugtbrød eller røres med sukker og atamon og bruges til marmelade.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rå rabarbersaft

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12853 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lene Kastrup  -  2018-09-05 09:42:37
kan det passe der kun skal 5 gram vinsyre eller citron i??