Ostegratineret kylling i karry

Ostegratineret kylling i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rasmus

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kylling i tern
3 peberfrugter (rød gul og grøn)
2 løg
2 fedhvidløg
4 spsk.Karrypaste (bruger Sharwoods)
500 g.frisk pasta
5 dl.fløde
 Lidtolie
 
Opskrift:
Skær Kylling samt Peberfrugter i tern og bland med knust hvidløg, karrypaste og lidt olie. Lad det trække i køleskab i mindst 1 time. Steg hele blandingen til kødet er gennemstegt, hæld fløden ved og lad simre i 5 min. Hæld det hele over i et ovnfast fad og dæk med ost, gratiner retten i ovnen i 15 min ved 180 grader.

Serveres med Frisk pasta og evt. nanbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 9400 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-12 08:56:48
Ups det med osten er en svipser.Der skulle naturligvis have stået 250G Gratinerings ost på listen.

  -   2008-02-09 14:29:47
Hvor er osten i ingrediens-listen henne???