Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Rabarberskum med hvid chokolade

Rabarberskum med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarberskum med hvid chokolade, billede 4 Rabarberskum med hvid chokolade, billede 1 Rabarberskum med hvid chokolade, billede 2 Rabarberskum med hvid chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rabarbermos:
375 g.rabarber
0.5 vanillestang
100 g.sukker
 
2.5 dl.piskefløde
50 g.hvid chokolade
 


Opskrift:

Rabarbermos:
Skær rabarberstilkene i mindre styk­ker, flæk vanillestangen og skrab kor­nene ud. Kog rabarber, vanillekorn og -bælg med sukker ved svag varme i cirka 10-15 minutter, til rabarberne er udkogte. Kog dem uden låg, hvis der dannes meget saft, så mosen ikke bliver for tynd. Rør rundt undervejs.

Tag vanillestangen op, køl mosen af og opbevar den i køleskabet, til den skal bruges.


Ved servering:
Pisk fløden til skum og vend den og den hakkede chokolade i rabarbermosen. Gem lidt chokolade til pynt.

Server desserten i glas eller skåle. Pynt evt. med lidt ekstra hakket, hvid chokolade.

Tips:

Desserten kan opgraderes, hvis du serverer marengskager til eller laver en stormarengslagkage/bund, hvor skummet bruges som creme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 44999 gange,
og udskrevet 678 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sara  -  2020-05-22 14:44:45
Måske skulle man komme et blad husblas i?