Rabarberskum med hvid chokolade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Rabarbermos:
375 gram Rabarber, renset vægt
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 7046 (1677 kcal)
KJ pr. Pers. 1761 (419 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Pers. 193 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 909 KJ (216 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 20.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)