Kødet krydres med salt og peber og steges på panden.Herefter ligges de i et ovnfast fad
Gulerødder og selleri skæres i tern og svitses i en lille gryde. Herefter tilsættes de flåede tomater (bliver ekstra godt hvis de blendes), 1 fed presset hvidløg, basilikum og fløden.
Sovsen koges i fed fem. Smag til med salt og andet godt.
Sovsen hældes over koteletterne og de sættes ind i ovnen på 225 grader i ca. 1 time.
Serveres med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6380 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider