Kommentarer
- 2015-03-31 19:54:31 skal den være god bruger man fløde, som piskes, derefter tilsætter man revet rødløg, derefter mayonnaise og karry, bedst hvis det bliver lavet dagen før.
Lone - 2013-03-18 12:40:26 Havde en rest ansjoser i et glas stående, som jeg hakkede fint og kom i. Gav en fin snært af sildesmag:-)
mette - 2012-05-17 02:52:10 Mmmm.. varier med kyllingetern, skinketern, rejer, bacon. :)
- 2012-04-06 14:49:48 Husk drueagurker
Hans Norge - 2012-04-06 12:55:58 Jette har helt ret, creme fraisen får det hele til ret hurtigt, at blive en gang tynd suppe. Ellers er det en RIGTIG god opskrift. 10 herfra
Æble - 2011-12-22 10:14:12 Det frisker karrysalaten op, hvis man blander æblestykker i, hvilket varmt kan anbefales.
- 2011-12-19 23:18:47 Det eneste der mangle er hakke assier. Guf guf
Jette - 2009-11-20 18:31:35 Creme fraiche gør karrysalaten tynd, brug kun mayonnaise
jan - 2009-08-20 21:22:44 Rigtig god. Jeg vender bare æggene i ægge-deleren, så de bliver delt 2 gange. NEMT!
Frost_G - 2009-07-29 22:50:14 ved ikke om det er mig, men jeg brugte altså en del mere karry XD og så droppede jeg løgne og addede karse - så er der en gammeldags æggesalat.
Det er blevet super lækkert til gængæld! den bedste af de æggesalater der er på den her side !
Mette M - 2009-04-09 22:11:34 Virkelig god til sildemaden. Jeg kom lidt hakkede syltede agurker i, hvilket var rigtigt godt.
Juliemusen - 2008-05-01 20:28:58 smagte rigtig godt, men var måske lidt for tyndt, nogle ideer?
Per - 2007-12-29 08:01:51 Ønsker du salaten mere gul kan du tilsætte gurkemaje.
cecilie - 2007-12-25 21:06:29 meget fin og god æggesalat
RM - 2007-05-27 10:03:21 jeg har lige lavet den her æggesalat, lige nu venter jeg på at flutene bliver varmet, så jeg kan spise en masse af det ;b
Vibeke K. - 2007-04-04 13:09:35 Finsnittet æble gør underværker i denne salat
Mette - 0000-00-00 00:00:00 riv æggene i stedet for at hakke og rør gerne et par skefulde flødeskum i, det gør smagen mere rund.
|