Karrysalat (Til sildemaden) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 tsk. Karry
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8347 (1987 kcal)
KJ pr. Pers. 1043 (248 kcal)
Vægt ialt 1066 gram
Vægt pr. Pers. 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 782 KJ (186 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)