Lammehoved med Fetti

Lammehoved med Fetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehoved

Oprindelsesland : Jordan

JordanIndsendt af : Jennah

Indsendt :     

Ingredienser:
2 lammehoveder skåret halv igennem
10-15 sorte hele peberkorn
5-6 laurbær
2 gulerødder ( for smag)
1 helt løg
 salt
 peber
 arabisk fladbrød
3-4 fedhvidløg
1 citron
1 tsk.eddike
 
Opskrift:
Læg lammehovederne i en stor gryde og hæld vand så det dækker. Tilsæt gulerødder, peberkorn, løget, laurbær, salt og peber. Lad det småkoge i ca.2 timer. Tag hovederne op og pil kødet af kinderne og rundt på kraniet.

Tag et fad ( med kant) og skift mellem at lægge vand og brød i fadet, så brødet bliver helt opløst. Så blander man et krus af vandet med edikken, citronsaften og de pressede hvidløg og hælder øverst på det opløste brød. ( hvis man vil have det lidt stærkt, kan man tilsætte lidt frisk presset chili)

Til sidst anretter man det afpillede kød, øjne ( pil pupillen og det hvide fra), den skrællede tunge og hjernen ovenpå brødet og strør salt

Tips:

Det resterende kogevand kan bruges til suppe bagefter. Velbekomme! Mine børn elsker det!





karakterer:
Opskriften er vist 8545 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu