Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Havregrynskager - havregryns småkager

Havregrynskager - havregryns småkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 36 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : lis

Indsendt :


Havregrynskager - havregryns småkager, billede 4 Havregrynskager - havregryns småkager, billede 1 Havregrynskager - havregryns småkager, billede 2 Havregrynskager - havregryns småkager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
110 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Smeltet margarine og havregrynen blandes. lad det trække i 10 minutter.

Bland resten i.

God afstand på pladen imellem kagerne. Bages 8-10 minutter ved 200 grader C.

Tips:

Jeg sætte kagerne på med en tsk. passende størelse


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (420 stemmer)

Opskriften er vist 532460 gange,
og udskrevet 7404 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7711 (1836 kcal)
KJ pr. stk. 214 (51 kcal)
Vægt ialt 438 gram
Vægt pr. stk. 12 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1760 KJ (419 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 21.5 gram
Kulhydrat 52.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Grethe  -  2020-08-13 09:16:16
Superdejlige og tak for tippene med mindre sukker

Jesper  -  2020-07-08 16:00:05
Blev pludselig lækkersulten og jeg havde 0 slik i huset, men jeg havde havregryn og de resterende ingredienser, så det blev havregrynskager. Super lækre og nemme, at lave. Tak for en god opskrift.

Tove Kjældgaard  -  2020-06-13 13:25:06
Super lækre nem st bage, lægge 2 sammen med flødeskum. Uhm !!

  -  2020-05-16 19:29:03
Super opskrift. Jeg bager dem mindst 10 minutter og lader dem stå på pladen og køle af. De SKAL være sprøde. Har tilføjet lidt salt og finthakkede hasselnødder. Lækkert,

Per  -  2020-05-10 02:48:55
Det er jo ikke meningen at de skal hæve, de skal derimod flyde ud og blive tynde og sprøde?

Mig  -  2020-05-07 15:18:25
Det var det værste jeg længe har lavet og de hævede overhoved ikke i ovenen og fulgte opskriften fra top til tå så mega dislike her fra!!!!!!

Elsa  -  2020-04-04 12:06:36
Sprøde og fine. Nemme at lave.

Sussi  -  2020-03-16 23:08:47
Super gode😄 De bliver meget store, hvis du bruger en tsk. størrelse - lavede dem noget mindre og med chokolade imellem....Uhmmm!

Liselotte   -  2020-02-26 21:54:49
Lækre småkager 🙂 jeg tilføjede dog 1 tsk vanillepulver og 8 firkanter mørk chokolade og fin hakkede det 😋

Lykke  -  2019-11-17 13:55:26
De smager godt men de skal kun bages i 4 minutter

Lykke  -  2019-11-17 13:47:03
De smager meget godt, og det var nemt. god opskrift

Lou  -  2019-09-28 13:08:39
Tilføj evt. 1/2 tsk fint salt.

123  -  2018-11-13 18:23:23
Ang størrelse så vil jeg lave dem mellem en tsk og spsk, så få de en god størrelse.

Heidi  -  2018-11-13 18:20:28
Hvis man vil have dem større end en tsk. Skal man ikke forvente at få samme antal som der står i opskriften. Og man behøver ikke at trykke dem flade inden de kommer i ovnen.

  -  2018-10-07 12:32:41
Der skal mange flere havregryn i

Så lækre  -  2018-09-22 16:57:33
Bruger dog kun 50 g margarine og 100 g sukker. Bager dem i ca 4-5 min

Hanna  -  2018-08-06 16:18:39
Jeg bruger øko smør og øko rørsukker.

Tara  -  2018-05-20 15:56:10
Kan man undlade at komme bagepulver i?

  -  2018-04-10 17:33:06
De smager sindsygt godt!!!

Mille Jensen  -  2018-03-27 12:54:14
Gode deglige og sprøde kager med en fantastisk smag❣️

  -  2018-03-26 16:23:38
Når man nu ligger dejen på pladen skal man så trykke det fladt eller flyder det selv ud.

Anne Mette   -  2018-01-06 16:33:02
Rigtig gode , bruger også kun 100 g sukker . Jeg har brugt flydende margarine , det fungerer også fint

Henrijette  -  2017-09-27 18:16:48
Jeg bruger smør og mørk hakket chokolade ( en billig mørk chokolade er fin nok ) Og wupti en hel anden smag og mega gode

  -  2017-08-20 16:35:35
De smager godt men de skal ikke have så lang tid før de bliver brændt

  -  2017-07-29 15:04:51
Lækre kager🍪😁

Mette B  -  2017-07-25 22:43:10
Rigtig god opskrift 👌

Hende som elsker at bage  -  2017-05-03 09:24:00
De er super gode og lækre jeg har bagt dem mange gange og har fået succes hver gang denne her opskrift kan klart anbefales.

Michele  -  2017-03-26 13:19:49
Mmm super lækre - Jeg brugte kun 100 g. Sukker, smør istedet for margarine og tilføjede 15 g. Havregryn og puttede hakket chokolade i 2/3 af opskriften (40g.) De fik 7 min. i ovnen. Det blev til 27 kager.

Line  -  2017-02-20 20:21:30
De er gode men 150 g sukker er alt for meget og gør dem helt krystaliserede . 100 g er rigeligt!

BageMor(d)  -  2016-10-29 15:30:46
Kommer man appelsin skal og saft i og pensler med chokolade så er de himmelske :)

Alma   -  2016-06-21 15:42:39
De er fantastiske gode og smager rigtigt godt

Sandra  -  2016-05-12 09:23:51
Så nem og lækker opskrift. Tog kun 100 gr sukker og lidt vanillisukker i og ristede en godt håndfuld mandelsstykker(finhakket) de er et stort hit herhjemme helt klart 5 herfra

Julie  -  2016-02-18 16:40:27
Helt vild gode prøv dem

  -  2016-02-13 14:49:23
Jeg syntes det er rigeligt med 100g sukker. Men super gode! Hvis i bruger smør istedet For margarine, smager de endu bedre!☺️

  -  2015-11-27 21:14:18
Pt ha.....hjemmebagte småkager til gæsterne, der ringer.....giver en kop kaffe om en halv time....jep....nemt..☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Katja  -  2015-11-22 12:44:36
Erstattede halvdelen af fine havregryn med grovvalsede. Halvdelen af sukkeret med brun farin. Tilsatte lille teskefuld salt. Bliver havregryns cookies i stedet for. ;-)

Sira  -  2015-09-20 18:36:13
Jeg tilføjede kakaopulver og peanuts :)) -kan anbefales!

Iris  -  2015-09-16 17:51:39
De er rigtig gode

Helene  -  2015-08-14 11:11:29
Elsker dem kan kun sige I SKAL PRØVE DEM. Når jeg bager dem kan de knap nok komme ud af oven før min kæreste har spist dem

Mr. Wild guy  -  2015-06-17 18:10:42
Jeg kom til at putte 110 gram mel i og smør i fordi jeg troede jeg kunne huske opskriften i hovedet. Det er bare Mr. Wild guy skills

Kirsten  -  2015-05-12 09:19:57
Prøv at tilsætte 1spsk. Lakridspulver - det er guf

??  -  2015-04-26 18:13:42
1 tsk. fuld hvedemel??

Henry, 81  -  2015-03-30 17:07:25
Glæder mig super meget til at bage dem, det er så lang tid siden, at jeg har smagt dem. De var rigtig gode sidste gang. Bruger dog kun et halvt æg, da jeg skal passe på kolesteroltallet :-D

  -  2015-03-29 12:39:25
Virkelig lækre kager : -D

RLT87  -  2015-03-12 16:04:00
Super nem og lave og så smager de mega godt, de bliver en del af vores opskrifter her hjemme, mums:-)

Karen   -  2015-03-01 12:14:56
Virkelig gode. Men skal bare passe på at de ikke for for meget i ovnen.

Nora  -  2015-02-19 10:04:19
100 gram Sukker i en normal portion er helt perfekt! Man behøves altså ikke at putte 150 gram i

Sif  -  2015-02-10 23:42:44
Kan man godt bruge pasteuriseret æggeblommer i stedet for hele æg? Jeg var nemlig en masse æggeblommer der skal bruges.

Rikke  -  2014-11-24 22:28:22
Seriøst god opskrift, tilføjede hakket chokolade moms da..

Mig  -  2014-11-06 17:04:53
Brugte sødhedsstof i mine fordi der er en i min familie der ikke kan tåle sukker, og så begynde de at skumme inde i ovnen, og så var de der i 45 min.

mig  -  2014-11-04 13:44:43
kom en håndfuld finthakket madler i og honning i stedet for sukker

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her