Havregrynskager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 36 stk.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
110 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 7771 (1850 kcal)
KJ pr. stk. 215 (51 kcal)
Vægt ialt 438 gram
Vægt pr. stk. 12 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1774 KJ (422 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 21.8 gram
Kulhydrat 52.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)