Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gammeldags kalvebov

Gammeldags kalvebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5-2 kg.kalvebov med ben
 salt
 peber
30 g.smør til stegningen
2 dl.vand
 
 Sauce:
1-2 tsk.majsstivelse til jævning
1.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Gnid stegen godt med salt og peber og brun den godt på alle sider i en gryde i smørret. Tilsæt vand og lad kødet simre ca 1½-2 timer under låg, afhængig af bovens tykkelse.

Tag stegen op og hold den varm i alufolie. Pisk skyen igennem og jævn den lidt. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Tips:

Server med kartofler og grøntsager efter eget ønske.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20576 gange,
og udskrevet 476 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rikke B  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm. dejlig ret, smager super!