Kylling/Kalkun i wok

Kylling/Kalkun i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lena

Indsendt :      Red :
Kylling/Kalkun i wok, billede 4 Kylling/Kalkun i wok, billede 1 Kylling/Kalkun i wok, billede 2 Kylling/Kalkun i wok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kylling eller kalkunkød i tern/strimler
1 hakket løg
1 ds.minimajs
200 g.hvidkål skåret i strimler
4 gulerødder i strimler
2 peberfrugter i strimler
1 bakkecherrytomater
1 broccoli
300 g.kogte ris
 
 Marinade:
2 spsk.sojasauce
2 spsk.olie
2 tsk.maizena
2 fedpresset hvidløg
 
 Sauce:
1 spsk.karry
0.25 tsk.cayennepeber
3 fedpresset hvidløg
1 dl.sojasauce
1 dl.vand
 
Opskrift:
Bland kød + marinaden sammen og lad det evt. trække natten over.

Steg kødet i en wok, og tilsæt de øvrige grøntsager. Retten skal i alt simre i ca. 20 min. under låg.

Tilsæt saucen og de kogte ris og kog videre 3-4 minutter.

Server evt. med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 31485 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-29 18:49:10
Wok og wok! Efter mine begreber er wokmad lynstegning. Dette her er en wok inspireret gryderet. Den blev rigtig god. Det smagte godt. Woksaucen gav en dejlig god smag. Retten er nem at lave, men det tager noget tid at tilberede. Der står ikke noget om salt og peber. Jeg kom en lille smule salt ved og noget friskkværnet peber. Soyasaucen er jo ret salt i sig selv Jeg hyggede mig med det. Et par timer og en flaske rødvin søndag eftermiddag. Retten og rødvinen kan anbefales. Jeg giver et 10-tal.

  -   2005-01-01 01:01:01
En superlækker og nem ret.