Kalv i karry med courgetter

Kalv i karry med courgetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :     

Ingredienser:
750 g.kalvebov uden ben
 
1 spsk.smør
1 spsk.olie
 salt
2 spsk.hvedemel
1 spsk.karry
7.5 dl.vand
1 porre
 
 Courgetteblanding:
2 løg
1 spsk.olivenolie
0.5 tsk.chilipulver eller cayennepeber
1 tsk.stødt kardemomme
2-3 courgetter
1 dl.hvidvin
2 spsk.rosiner
 
240 g.ris
 evt.mangochutney
 
Opskrift:
Skær kalvekødet i tern på 4x4 cm. Brun kødstykkerne i smør og olie i en sauterpande eller i en gryde. Krydr med salt, drys mel og karry i og rist det let. Tilsæt vandet mens der røres. Rens så porrerne og snit dem fint. Kom porrerne ned til kødet og lad det hele småkoge under låg i ca. 45 minutter.
Rør jævnligt.


Courgetteblandingen:
Pil løgene og skær dem i ringe. Varm olivenolie i en gryde og svits løg heri. Tilsæt chilipulver og kardemomme. Skær courgetterne i skiver. Kom dem i gryden sammen med hvidvin og rør forsigtigt rundt i blandingen. Kom låg på gryden og lad courgetterne blive møre, det tager ca. 3 minutter. Kom rosiner i, rør rundt og smag til med salt.

Kog ris som anført på emballagen.

Server retten gerne med mangochutney til.





karakterer:
Opskriften er vist 5143 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu