Fyldt kalkunbryst 03

Fyldt kalkunbryst 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst
8-10 spinat-kugler (fra frost)
2 fedhvidløg
 lidtolie
 salt
 peber
1 pk.Bacon i strimler
 stegesnor
2-3 dl.vand
 evt.lidt porre og et par kartofler
 
Opskrift:
Lav en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med blandingen af de optøet spinat-kugler. grofthakket hvidløg. olie. salt og peber. Dæk oversiden af brystet med bacon og bind stegesnor omkring. Læg brystet i et ovnfast fad og læg evt. lidt porre og rå kartoffel ved.

Hæld vandet ved og sæt i ovnen ca. 1 time ved 150 grader (varmluft) kødet skal ca. have en temp. på ca. 62 grader når det er færdigt.

Tips:

Tilbehør:
Kartofler og sovs og de grøntsager man har lagt ved eller hvad man nu har lyst til. Skyen/saften fra fadet er god til at lave en sovs af. Fyldet og baconen forhindre at kødet bliver tørt som fjerkræ ellers nemt bliver.





karakterer:
Opskriften er vist 22518 gange,
og udskrevet 670 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu