Skær mørksejen i tykke strimler, ca. 5 cm. Halver peberfrugterne og skær dem i tykke skiver. Rør soja sammen med majsstivelse og vandet. Varm honningen op i en wok, til den bruser op. Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter. Tilsæt mørksejen og svits den forsigtigt i 1 minut. Tilsæt ingefær og soyablandingen og kog det op. Skær spidskålen i både og kog den sammen med æggenudlerne i en stor gryde kogende, letsaltet vand, til nudlerne er møre. Lad spidskål og nudler dryppe af i en sigte.
Fordel fisk, peberfrugter og sauce over nudlerne. Server straks.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 10756 gange, og udskrevet 259 gange.
Kommentarer
KK - 2017-04-12 19:45:22 rigtig fin opskrift med dejlig smag. valgte i vores udgave at tilføje grønne asparges og forårsløg sammen med snackpeber. mums
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider