Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































And med rabarberkompot og spinatfrikadeller

And med rabarberkompot og spinatfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 andebryster
1 bdt.rabarber
0.5 dl.rørsukker
0.5 dl.æblegele
 vaniljesukker
75 g.hvedemel
100 g.finthakket spinat
1 æggehvide
0.5 dl.mælk
 salt
 peber
1 knsp.muskat
0.5 tsk.olie
 
Opskrift:
Rids andebrysterne i fedtet og steg dem på panden (eller i ovnen) med salt og peber i lidt olie til den har ønsket konsistens 15-25 min. Rabarber kompot: Skær rabarberne i skiver og hæld dem i en gryde med ½ dl rørsukker og ½ dl æblegele. Lad det simre mens det andet mad laves. Tilsæt gerne vaniljesukker.

Bland ingredienserne til spinatfrikadellerne og pensel ½ tsk olie på en teflonpande og steg spinatdejen som 6 små pandekager i ca. 4 min på hver side ved svag varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20833 gange,
og udskrevet 409 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ina Æ  -  2013-10-27 14:37:31
Hvedemel og sukker er da vist fyfy i en candidakur...