And med rabarberkompot og spinatfrikadeller

And med rabarberkompot og spinatfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 andebryster
 
 Rabarberkompot:
1 bdt.rabarber
0.5 dl.rørsukker
0.5 dl.æblegele
 vaniljesukker
 
 Spinatfrikadeller:
75 g.hvedemel
100 g.finthakket spinat
1 æggehvide
0.5 dl.mælk
 salt
 peber
1 knsp.Muskatnød, stødt
0.5 tsk.olie
 
Opskrift:
Rids andebrysterne i fedtet og steg dem på panden (eller i ovnen) med salt og peber i lidt olie til den har ønsket konsistens 15-25 min.

Rabarberkompot:
Skær rabarberne i skiver og hæld dem i en gryde med ½ dl rørsukker og ½ dl æblegele. Lad det simre mens det andet mad laves. Tilsæt gerne vaniljesukker.

Spinatfrikadeller:
Bland ingredienserne til spinatfrikadellerne og pensel ½ tsk olie på en teflonpande og steg spinatdejen som 6 små frikadeller i ca. 4 min på hver side ved svag varme.





karakterer:
Opskriften er vist 22460 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu