Rul butterdejspladerne ud og skær dem i fire stykker. Skær en stor lomme i hver kyllingebrystfilet. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Svits dem i lidt smør og krydr med salt og peber. Rør champignongerne sammen med friskosten, samt purløg og fyld cremen i lommerne på kyllingebrystfileterne. Pak dem ind i landskinke, så lommerne holdes lukket og dernæst i butterdej. Bag pakkerne 25-30 min. ved 220¤.
Tips:
Evt. tilbehør: Salat eller dampede grøntsager
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(11 stemmer)
Opskriften er vist 33540 gange, og udskrevet 1159 gange.
Kommentarer
meyer - 2010-06-06 16:59:30 De er rigtige gode, også uden osten. Jeg brugte parmaskinke
Betina C - 2007-10-02 13:32:44 De smager bare rigtig godt. Har opskriften fra en Fakta reklame. Kan varmt anbefales.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider