Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fordkornsspaghetti med Kylling

Fordkornsspaghetti med Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Brj

Indsendt :



Ingredienser:
12.5 g.rapsolie
3 spsk.olivenolie
4 kyllingebryster g 225 g
1.5 dl.orange brandy eller evt. orangelikør
15 g.hvedemel
1.5 dl.friskpresset appelsinsaft
25 g.courgette (Squash) skåret i tynde "tændstikker
25 g.rød peber skåret i tynde "tændstikker
25 g.porre i tynde strimler
400 g.fuldkornsspaghetti
3 store appelsiner pillede og i både
 Skallen af 1 appelsin i meget fine strimler
2 spsk.hakket frisk estragon
1.5 dl.friskost eller ricotta ost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Varm Rapsolien og 1 spsk af olivenolien op på en pande. Læg kyllingestykkerne på og steg den hurtigt til de er gyldne. Tilsæt orange brandy og lad det koge i 3 min. Drys melet over og lad det koge i 2 min. Skru ned for varmen og tilsæt appelsinsaft, courgette, peberfrugt, porre og salt og peber. Lad det simre i 5 min til sausen er jævn. Bring imens en gryde med letsaltet vand i kog. Hæld spaghettien og 1 spsk olivenolien i og lad det koge i 10min. Hæld vandet fra, anret spaghettien på et fad og hæld resten af olien over. Hæld halvdelen af appelsinstykkerne, halvdelen af appelsinskallen, estragon og friskost/ricotta i gryden med sauce og lad det koge i 3 min. Læg kyllingestykkerne oven på spaghettien, hæld lidt af sausen over og pynt men appelsinstykker og appelsinskal og servér.

Tips:

Denne ret er efter min mening bedst hvis der kommes flere grøntsager i og mindre spaghetti og appelsin bådene er ikke en nødvendighed, da de bare er til pynt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7531 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu