Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bradepandekage med rabarbermarengs 03

Bradepandekage med rabarbermarengs 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
175 g.margarine /smør
150 g.sukker
2 spsk.vanille
1 knsp.salt
3 æggeblommer
250 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
5-6 spsk.sødmælk
 
 Rabarber marengs:
3 æggehvider
200 g.sukker
100 g.grofthakkede smuttede mandler
500 g.rabarber
 
 Endvidere:
1 lille bradepande (24 x 30 x 5)
 Margarine til formen
1-2 spsk.rasp
 
Opskrift:
Rør margarine cremet med sukker, vanille, salt og æggeblommer. Bland mel med bagepulver og rør lidt efter lidt i smørcremen sammen med mælken. Smør formen og drys med rasp. Hæld dejen i formen og glat med en dejskraber.

Tænd ovnen på 200°.

Pisk æggehviderne næsten stiv og hæld sukkeret i og pisk det hele stift igen. Skær rabarberne i 1 - 2 cm stykker, og ved dem i sammen med nødderne. Smør det ovenpå dejen og bag kagen i 40 - 45 min.


Opbevar evt. kagerest køligt og utildækket. Smager godt med pisket fløde eller creme fraiche


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bradepandekage med rabarbermarengs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8693 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu