Strudse-steaks med kartoffelmos og Efterårsmix

Strudse-steaks med kartoffelmos og Efterårsmix , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer á ca. 150-200 gr.
 smør
 olie
 salt
 peber
 
 Efterårsmix:
1 Løg
3-4 skrællede jordskokker
2 syrlige æbler
100 g.champignon
 en håndfuld grønne druer
1-2 dl.hønsebouillon,
 brøndkarse
 
Opskrift:
Skær løg og æbler i tynde både, champignoner og jordskokker i skiver og halvér og udsten druerne.
Læg bøfferne på panden og brun dem hastigt ved kraftig varme, max 5 sek. på hver side til kødporerne lukkes. (panden er evt., smurt med olie).
Tag bøfferne af panden.
Brun lidt smør og olie. Bøfferne lægges på panden.
Steg dem ca. 2-4 min. i alt ved høj varme = medium rosa.!!
Drys med salt og peber. Lad bøfferne hvile 2-5 min. før servering.
En bøf skal være rød el. rosa i midten, aldrig gennemstegt!! (prøv at stikke i bøfferne med en gaffel - går den let igennem og der kommer saft ud, er den bare guf, - eller skær et lille hjørne af - den skal være lysrosa i midten.)
Sving frugtblandingen på samme pande i 3-4 min.
Hæld hønsebouillonen på, kog op og hæld mixen over bøfferne.

Pynt med brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 8523 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu