bøffer á ca. 150-200 gr. 4 bøffer á ca. 150-200 gr.
smør smør
olie olie
salt salt
peber peber
Efterårsmix: Efterårsmix:
1
Løg1 Løg
3-4
skrællede jordskokker 3-4 skrællede jordskokker
2
syrlige æbler2 syrlige æbler
100
g.
champignon 100 g. champignon
en håndfuld grønne druer en håndfuld grønne druer
1-2
dl.
hønsebouillon,1-2 dl. hønsebouillon,
brøndkarse brøndkarse
Opskrift:
Skær løg og æbler i tynde både, champignoner og jordskokker i skiver og halvér og udsten druerne.
Læg bøfferne på panden og brun dem hastigt ved kraftig varme, max 5 sek. på hver side til kødporerne lukkes. (panden er evt., smurt med olie).
Tag bøfferne af panden.
Brun lidt smør og olie. Bøfferne lægges på panden.
Steg dem ca. 2-4 min. i alt ved høj varme = medium rosa.!!
Drys med salt og peber. Lad bøfferne hvile 2-5 min. før servering.
En bøf skal være rød el. rosa i midten, aldrig gennemstegt!! (prøv at stikke i bøfferne med en gaffel - går den let igennem og der kommer saft ud, er den bare guf, - eller skær et lille hjørne af - den skal være lysrosa i midten.)
Sving frugtblandingen på samme pande i 3-4 min..
Hæld hønsebouillonen på, kog op og hæld mixen over bøfferne.
Pynt med brøndkarse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7470 gange, og udskrevet 223 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider