Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gnocchi Alla Romana

Gnocchi Alla Romana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Johnny

Indsendt :



Ingredienser:
6 dl.sødmælk
100 g.italiensk mel(tipo 00)
25 g.durumhvedemel
125 g.frisk pamesanost
2 æggeblommer
50 g.smeltetsmør
 salt
 peber
 muskatnød
 
Opskrift:
Bring mælken i kog. tag gryden af varmen og tilsæt alt melet og alle kryderierne på engang. stil kryden på varmen og kog til det slipper siderne. tag gryden og tilsæt pamesanosten og æggeblomerne.

Smør en bradepande og rul dejen ud i 1½ cm tykkelse, lad afkøle i køleskabet. udskæres i rund form ca. 5 cm og placeres med god afstand på bagapapire og pensles med smeltet smør og dryses til med pamesandost.

Bages ved 225 grader C i 20-30 min. til de er gylden brune. servers starks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12075 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu