Gnocchi Alla Romana

Gnocchi Alla Romana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Johnny

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.sødmælk
100 g.italiensk mel (tipo 00)
25 g.durummel
125 g.frisk parmesanost
2 æggeblommer
50 g.smeltet smør
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Bring mælken i kog. tag gryden af varmen og tilsæt alt melet og alle krydderierne på engang. stil gryden på varmen og kog til det slipper siderne. tag gryden og tilsæt parmesanosten og æggeblommerne.

Smør en bradepande og rul dejen ud i 1½ cm tykkelse, lad afkøle i køleskabet. udskæres i rund form ca. 5 cm og placeres med god afstand på bagepapiret og pensles med smeltet smør og drysses til med parmesanost.

Bages ved 225 grader C. i 20-30 min. til de er gylden brune. servers straks.





karakterer:
Opskriften er vist 13985 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu