Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fiele igor

Fiele igor, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt af : lone

Indsendt :


Fiele igor, billede 4 Fiele igor, billede 1 Fiele igor, billede 2 Fiele igor, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
 salt
 peber
 sennep
18 skiverbacon
4 løg
 smør
 
 Sovs:
40-60 g.roquefort
120-150 g.gorgonzola
3-4 dl.fløde
1 spsk.madagascar peber
 
Opskrift:
Skær mørbraderne i ca. 3 cm. tykke skiver. kryd bøfferne med salt og peber smør dem med et tyndt lag sennep. kom 1 stk bacon om hver bøf.

Pil og hak. løgene. læg løgene i et smurt fad. Læg mørbradbøfferne side om side oven på løgene og fordel smørklatter øverst. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. 20 min.

lav imens sovsen.
Smelt roquefort og gorgonzola sammen med fløde. Tilsæt peberkorn og finthak. Persille.

kom sovsen over mørbrad når den har været i ovnen i 20 min. og giv den 20 min mere.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (31 stemmer)

Opskriften er vist 21977 gange,
og udskrevet 361 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ADH  -  2012-08-12 20:39:36
Har prøvet denne opskrift rigtigt mange gange med stor succes - har også prøvet at tilføje en bk. champignon i skiver, det var super, man skal bare huske at hælde noget væde fra inden gorgonzolasovsen hældes over. Jeg plejer at servere retten med frisk pasta og en tomatsalat.