Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kransekagetop 18 ringe

Kransekagetop 18 ringe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : RR22/bageren

Indsendt :


Kransekagetop 18 ringe, billede 4 Kransekagetop 18 ringe, billede 1 Kransekagetop 18 ringe, billede 2 Kransekagetop 18 ringe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kransekage xx eller bittermasse
500 g.sukker
180 g.æggehvider past.
 
 resten af massen bruges til konfekt
 hvor der yderliger skal
55 g.æggehvider past. i
 
 Glasur:
2 æggehvider
 flormelis
 
Opskrift:
kransekage xx eller bittermasse kan købes hos bageren.

kansekage eller bittermasse blandes sammen med sukker til der ikke er flere klumper i derefter tilsættes hviderne lidt efter lidt til det hænger sammen og kan formes uden det flækker det er ikke sikkert at alle hviderne skal i. massen stilles på køl ca 3 timer.

Glasur:
Glasuren røres af flormelis og æggehvide. den skal være godt tyk så skeen næsten sidder fast. kransekage bagetid ved 200 grader C. alm. ovn.
1-12 bages sammen
13-18 bages sammen
indtil de er gylden brune 7 - 10 minutter.

konfektens bagetid ved 230 grader C. alm. ovn til de er gylden brune ca 7-10 minutter.

Tips:

top 5 g rulles til en kugle fra 1 - 18 rulles til stænger

1. 10 g.
2. 10 g.
3. 15 g.
4. 20 g.
5. 25 g.
6. 30 g.
7. 35 g.
8. 40 g.
9. 45 g.
10. 50 g.
11. 55 g.
12. 65 g.
13. 75 g.
14. 85 g.
15. 90 g.
16. 95 g.
17. 105 g.
18. 115 g.

kan os bruges til horn men så skal 1- 16 rulles som cigar 17 & 18 skal være lige i enderne hvorefter de er samlet skal trykkes skæve.. kransene afkølse hvorefter glasuren kommes på lad det stå ca en halv time før det samles. sættes sammen 3 og 3 hvorefter det hele samles. for at få det til at hænge sammen skal der smøres smeltet chokolade rundt på toppen af kransne.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagetop

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (38 stemmer)

Opskriften er vist 73675 gange,
og udskrevet 1559 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Poul  -  2011-09-13 18:16:09
skal formene smøres.

mig.....  -  2011-05-15 14:41:00
? Underlig opskrift

kurt nielsen  -  2011-02-24 14:24:08
hvad skal ovn tempreturen være og hvor lang tid skal den bage

  -  2011-02-05 18:42:43
Den kan ofte være en fordel at sætte en ekstra tom bageplade under den med kransekagen, så undgår man at den bliver brændt i bunden.

Per  -  2009-12-27 19:41:31
Hvert stykke skal rulles ca. 2.5 cm. længere end det foregående.

Per  -  2009-12-27 19:29:47
Vi brugte almindelig ren rå marcipan, der skal bruges mindre sukker og æggehvide. 350 g. sukker og ca. 1.5 æggehvider. Der er forøvrigt 50 g. og 1.5 æggehvide i et bæger.

Carina  -  2008-04-22 07:56:48
super lækker opskrift. kan klart anbefales...

Kidmose  -  2008-04-19 08:19:02
Kranse xx kan også købes hos superbest til 98.95kr for et kilo.

Britta R. G.  -  2007-01-06 19:26:26
Hej RR22. Kan man også bruge alm. macipan ?. Skal man samle massen med hænderne eller i en røremaskine. Opskriften lyder ellers spændende :-)