Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Debat forum
Teknik
Brugerservice
Flødekartofler med mornaysauce og ost
Flødekartofler med mornaysauce og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
Antal:
4 Pers.
Hovedretter
Ret :
Hovedretter
-
Diverse Hovedretter
Hovedingrediens :
Rodfrugter
-
Kartofler
Ukendt oprindelsesland
Indsendt af : volle
Indsendt :
2006-03-07
2021-01-16
Del på Facebook
Del på Pinterest
Send via GMail
Del på Blogger
Del på Twitter
Send i mail
Ingredienser:
1000
g.
kartofler
1000 g. kartofler
1
hakket løg
1 hakket løg
mornay sauce
mornay sauce
salt
salt
peber
peber
revet ost
revet ost
Opskrift:
skræl og skær kartoflerne i skiver. pil og hak løgene. hæld det hele i et ildfastfad, hæld salt og peber over og hæld mornay i. drys med revet ost 175 gr. i ca 1 time
Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på
Flødekartofler med Mornaysauce
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4
(
42
stemmer)
Opskriften er vist 22796 gange,
og udskrevet 439 gange.
1
2
3
4
5
(1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:
Kommentar:
Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer
mille
- 0000-00-00 00:00:00
nem og lækker ret, reven muskatnød kan sagtens erstatte den revne ost
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne