Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødekartofler med mornaysauce og ost

Flødekartofler med mornaysauce og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : volle

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
1 hakket løg
 mornay sauce
 salt
 peber
 revet ost
 
Opskrift:
skræl og skær kartoflerne i skiver. pil og hak løgene. hæld det hele i et ildfastfad, hæld salt og peber over og hæld mornay i. drys med revet ost 175 gr. i ca 1 time






Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Flødekartofler med Mornaysauce

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (42 stemmer)

Opskriften er vist 22796 gange,
og udskrevet 439 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mille  -  0000-00-00 00:00:00
nem og lækker ret, reven muskatnød kan sagtens erstatte den revne ost