Kalkunroulade med fetafyld

Kalkunroulade med fetafyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie85

Indsendt :Ingredienser:
 Et helt kalkunbryst
200 g.feta
1.5 dl.A38 el. youghurt
1 spsk.lys balsamicoeddike
0.5 tsk.sennep
0.5 tsk.sukker
2 spsk.citronsaft (fra en frisk citron)
 Frisk basilikum
 Salt
 peber
 Lidtknust tørret el. friskt hakket chilli
 
Opskrift:
Skær vandret igennem kalkunbrystet så det stadig hænger sammen, men nu kan foldes ud til den dobbelte størrelse. Bland feta og A38/youghurt og mos fetaen godt. Bland derefter balsamico, sennep, citronsaft, sukker og basilikum i. Smag det så til med salt, peber og chilli. Der efter kommes fetamassen på kalkunen og den rulles sammen (imens den er i det fad den skal steges i) og bindes med snor. Steg den så i ovnen i det ildfastefad ved 175 grader i ca 1 time. Skær den i skiver og server den feks. med nye kartofler og en god salat.

Tips:

- Den skrevede tid er kun en ca. tid, men du kan med fordel benytte et stegetermometer. - Husk at benytte en snor der er beregnet til sådanne formål. - Der vil flyde noget sovs fra kalkunrouladen som du med fordel kan bruge som sovs til dit tilbehør, så du skal ikke spare på fyldet, og hvis der er noget til overs kan du komme det oven på rouladen. - Hver opmærksom på at fetaet i sig selv er salt, så pas på med at komme for meget ekstra salt i når du smager til (det kan evt. undlades helt).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7377 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

marie-louise  -  2009-07-16 10:54:01
ØV, ØV - Jeg synes faktisk det var lidt af en fuser:pænt sagt smagte det af at række tungen ud af vinduet - Jeg lavede endda extra marinade (som i opskriften bare uden feta og yougurt)og smurte udenpå stegen. Jeg brugte græsk yougurt i stedet, der var ingen problemer med at styre det

Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Kan ikke få stegen rullet uden al fyldet ryger ud igen. Har med fordel bare lagt den ene halvdel af brystet over den anden med fyldet imellem. Smager stadig herligt. Tip: Anvend lidt mindre A38/youghurt så er det lidt lettere at styre.