stor persillerod el. 2 små1 stor persillerod el. 2 små
smør/olie smør/olie
100
g.
mandler/nødder el. halvt af hver100 g. mandler/nødder el. halvt af hver
2
dl.
kaffefløde2 dl. kaffefløde
salt salt
peber peber
krydderier efter egen smag krydderier efter egen smag
Opskrift:
Hirsen overhældes først med koldt vand og derefter med kogende vand (for at fjerne bitterstofferne)
koges i 3 dl vand i 20-30 min
Imens hirsen koger, ordnes resten af fyldet:
Løg og persillerod rives og hakkes fint
svits begge dele i olie/smør
Bland den kogte hirse, mandler og svitsede løg/persillerod og hæld fløden i
Smag til med salt og peber samt de ønskede krydderier (det er vigtigt at krydrer den godt)
Bag postejen i en smurt, ovnfast form (gerne med noget højde på så den ikke bliver tynd, feks.: en rugbrødsform)til den bliver gylden - ca. 30 min ved 200 grader.
Tips:
Denne postej er et rigtig godt alternativ til kød, så hvis man er vegetar eller man får gæster der er det og man har svært ved at finde på noget at lave, så er dette et både nemt og billigt forslag som smager vidunderligt!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3945 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider