Stines kartoffel og fars gratin

Stines kartoffel og fars gratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kartofler
400 g.hakket kalv og flæsk
1 spsk.smør
1-2 fedpressede hvidløg
1 ds.flåede og hakkede tomater
1 tsk.timian
 Salt
 peber
3 dl.Cremefraiche
3 dl.reven ost
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem møre. Slå vandet fra og lad dem køle af.

Svits det hakkede kød i smør, til det tager farve og smuldrer. Tilsæt presset hvidløg og flåede tomater og smag til med timian, salt og peber. Lad blandingen simre i 5 min.

Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Læg skiverne i bunden af en surt form. Fordel kødblandingen ovenpå. Rør cremefraiche og 2 dl. af osten sammen og fordel det over kødet. Drys med resten af osten. Gratiner retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. eller til den er gyldenbrun.





karakterer:
Opskriften er vist 8878 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu