Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stines kartoffel og fars gratin

Stines kartoffel og fars gratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.kartofler
400 g.hakket kalv og flæsk
1 spsk.smør
1-2 fedpressede hvidløg
1 ds.flåede og hakkede tomater
1 tsk.timian
 Salt
 peber
3 dl.Creme fraise
3 dl.reven ost
 
Opskrift:
1. Skrub kartoflerne grundigt og kog dem møre. Slå vandet fra og lad dem køle af. 2. Svits det hakkede kød i smør , til det tager farve og smuldrer. Tilsæt presset hvidløg og flåede tomater og smag til med timian, salt og peber. Ladblandingen simre i 5 min. 3. Pil kartflerne og skær dem i skiver. Læg skiverne i bunden af en surt form. Fordel kødblandingen ovenpå. Rør creme fraise og 2 dl. af osten sammen og fordel det over kødet. Drys med resten af osten. Gratiner retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. eller til den er gyldenbrun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7077 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu