Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rababermazarin

Rababermazarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 25 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1250 gram Rabarber renset vægt
750 gram Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
750 gram Ren rå marcipan
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
750 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   


Opskrift:
Rabarberne optøs. Marcipan og sukker røres sammen, og det bløde smør tilsættes. Æggene tilsættes lidt efter lidt. Melet vendes i og massen fordeles i en passende smurt form. De optøede rabarber lægges i massen og mazarinen bages i 40 min. ved 180 grader C.

Mazarinen kan serveres med rørt is og rabarber kompot som dessert eller med creme fraiche som eftermiddagskage

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11775 gange,
og udskrevet 333 gange.
Energi:
KJ total 60685 (14448 kcal)
KJ pr. Pers. 2427 (577 kcal)
Vægt ialt 4550 gram
Vægt pr. Pers. 182 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1333 KJ (317 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 31.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morfred  -  2011-11-09 14:04:03
Drop melet og brug dobbelt så meget marcipan