Rababermazarin

Rababermazarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Rababermazarin, billede 4 Rababermazarin, billede 1 Rababermazarin, billede 2 Rababermazarin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
400 gram Rabarber, renset vægt
   
Opskrift:
Marcipan og sukker røres sammen, og det bløde smør tilsættes. Æggene tilsættes lidt efter lidt. Melet vendes i og massen fordeles i en passende smurt form.

De rensede og fintsnittede rabarber fordeles over massen og mazarinen bages i 45 min. ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille.

Mazarinen kan serveres med rørt is og rabarber kompot som dessert eller med creme fraiche som eftermiddagskage.


karakterer:
Opskriften er vist 12851 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20389 (4854 kcal)
KJ pr. Portion 20389 (4854 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Portion 1530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1332 KJ (317 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 31.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu