Rabarberkage med marcipan - Rabarbermazarin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
400 gram Rabarber, renset vægt
   
Energi:
KJ total 20389 (4854 kcal)
KJ pr. Portion 20389 (4854 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Portion 1530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1332 KJ (317 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 31.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)