Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rababermazarin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 25 Pers.
Ingredienser:
1250 gram Rabarber renset vægt
750 gram Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
750 gram Ren rå marcipan
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
750 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 60685 (14448 kcal)
KJ pr. Pers. 2427 (577 kcal)
Vægt ialt 4550 gram
Vægt pr. Pers. 182 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1333 KJ (317 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 31.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)