Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med feta og kylling

Pasta med feta og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ditte

Indsendt :



Ingredienser:
1 pakkekyllingfiletter (kan undlades)
0.5 pakkepasta (ikke spaghetti)
2-3 store tomater
1 agurk
1 glaskrydder-feta i olie
 Salt
 peber
 
 (peberfrugt kan tilsættes)
 
Opskrift:
Fedt fjernes fra kyllingen og fileten skæres i 2 * 2 cm terninger ca. Derefter steges det på panden og salt og peber tilsættes. Når færdigstegt skal det køle helt af.

Tomat og agurk skæres i tern og puttes i en skål. Pastaen koges som anvist på pakken og skylles derefter under koldt vand. Når pastaen er helt kold hældes det i skålen og det vendes.

Kyllingen tilsættes og det vendes. Derefter hældes krydder-fetaen og olie over og det vendes igen.

Tips:

Tilbehør: flüte


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 11429 gange,
og udskrevet 110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sabrina  -  0000-00-00 00:00:00
prøv med græskarkerner