smør eller margarine til pladen smør eller margarine til pladen
Til fyld og pynt: Til fyld og pynt:
1.5-2
dl.
piskefløde1.5-2 dl. piskefløde
0.5-1
spsk.
vanillesukker0.5-1 spsk. vanillesukker
flormelis flormelis
Opskrift:
Kog vand og fedtstof op. kom melet i og rør godt til dejen slipper gryden
Tilsæt ægget og rør i dejen, til den er svalet godt af.
Sæt dejen med to skeer eller sprøjt den ud på en smurt bageplade. Bag kagerne, til de er lette, luftige og gyldne, ca 25 min. ved 175 grader. Husk, at ovndøren ikke må åbnes de første 10 min. da de ellers falder sammen
Sval vandbakkelserne af. Skær et låg af og fyld dem med flødeskum, smagt til med vanillesukker. Sigt lidt flormelis over de fyldte kager
Tips:
Tilberedningstid: ca. 50 min., heraf ca. 25 min. i ovnen.
Ovntemperatur: 200 grader