| |
|
Patricias Græsk inspirerede kødboller
Patricias Græsk inspirerede kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | hakket kalv/flæsk500 g. hakket kalv/flæsk | 1.5 | tsk. | groft salt1.5 tsk. groft salt | 2 | tsk. | peber2 tsk. peber | 60 | g. | hvedemel60 g. hvedemel | 1 | | æg1 æg | 50 | g. | spinat50 g. spinat | 50 | g. | fetaost50 g. fetaost | 2 | dl. | yoghurt naturel2 dl. yoghurt naturel | 1 | dl. | creme fraiche1 dl. creme fraiche | 4 | spsk. | dild (frisk)4 spsk. dild (frisk) | 2 | spsk. | oregano2 spsk. oregano | 4 | spsk. | basilikum (frisk)4 spsk. basilikum (frisk) | | | |
| |
Alle ingredienserne blandes sammen til en fedtet fars.
Farsen rulles til mindre boller og steges på banden til de er gennemstegte.
Tips:
Serveres gerne med frisk pasta eller/og salat.
Kødbollerne egner sig også godt til madpakke snacks.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(23 stemmer)
Opskriften er vist 5908 gange, og udskrevet 135 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|