Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst med gorgonzolasauce II

Kalkunbryst med gorgonzolasauce II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne

Indsendt :



Ingredienser:
1 fersk kalkunbryst (ca. 900-1000 g)
1 pakkebacon i skiver
 Salt
 Peber
3 dl.tør hvidvin
 Grøn frisk båndpasta med spinatsmag
1 bdt.grønne asparges
1 pakkeGorgonzola ost (Galbani)
1-2 dl.mælk
1-2 spsk.mælk
 
Opskrift:
Rengør kalkunbrystet for sener osv.og krydr den med salt og peber og læg baconskiver omkring det på den korte led. Stop enderne ind under selve stegen - den skal være helt dækket af bacon. Læg kalkunbrystet i enten et ildfast fad eller en lille bradepande og hæld hvidvinen ved. Steges i ovnen ved ca. 180-185 grader i ca. 50 min, hvorefter hvidvinen hældes fra i en gryde. Sluk ovnen og lad stegen stå i ovnen. Kog båndpastaen og asparges. Hvidvinen i gryden bringes i kog og mælk og mel blandes i en meljævner. Hæld mælke/mel blandingen i hvidvinen og rør kraftigt til det begynder at jævne, hvorpå ca. 100 g Gorgonzola puttes i. Når osten er smeltet smages til med salt og sovsen er klar. Skær kødet i tynde skiver og servèr med båndpastaen og asparges. VELBEKOMME!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8342 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu