Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poulardbryst med spegeskinke og pesto

Poulardbryst med spegeskinke og pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : cbp

Indsendt :



Ingredienser:
4 poulardbryster
4 skiverspegeskinke
4 spsk.pesto
 
2 bdt.forårsløg
1 lille bdt. estragon
4 spsk.creme double (48% cremefraiche)
1 spsk.Dijonsennep
 
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Smør de fire skiver spegeskinke med pesto og rul dem til ”cigarer”.

På bagsiden af poulardbrysterne løftes den lille bi-filet, og der skærs en lille lomme på langs af brysterne. I lommen lægges en skinke-”cigar”, den lukkes til med bi-fileten, lægges på en rist og krydres med salt og peber.

Forårsløgene renses og lægges hele i en bakke. Estragonen plukkes, og bladene hakkes, hvorefter de røres sammen med creme double og sennep samt smages til med salt og peber.

Dampovnen sættes på kødprogrammet, 90 °C og 15 minutter, hvorefter poulardbrysterne dampes over forårsløgene, sådan at eventuel saft fra poulardbrysterne ender i disse. (kan laves i en alm varmluft ovn ved 180 grader c. i 30 min. husk at hælde væske ved kyllingerne og løgene)


Når alt er dampet færdigt, røres forårsløgene sammen med creme doublen og saften fra bakken, og der smages til med salt og peber.

Anret løgene på tallerken, del brysterne i tre stykker og anret dem ovenpå.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6009 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu