Poulardbryst med spegeskinke og pesto
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Italien Indsendt af : cbp Indsendt : |
|
|
Smør de fire skiver spegeskinke med pesto og rul dem til ”cigarer”.
På bagsiden af poulardbrysterne løftes den lille bi-filet, og der skærs en lille lomme på langs af brysterne. I lommen lægges en skinke-”cigar”, den lukkes til med bi-fileten, lægges på en rist og krydres med salt og peber. Forårsløgene renses og lægges hele i en bakke. Estragonen plukkes, og bladene hakkes, hvorefter de røres sammen med creme double og sennep samt smages til med salt og peber. Dampovnen sættes på kødprogrammet, 90 °C og 15 minutter, hvorefter poulardbrysterne dampes over forårsløgene, sådan at eventuel saft fra poulardbrysterne ender i disse. (kan laves i en alm varmluft ovn ved 180 grader c. i 30 min. husk at hælde væske ved kyllingerne og løgene) Når alt er dampet færdigt, røres forårsløgene sammen med creme doublen og saften fra bakken, og der smages til med salt og peber. Anret løgene på tallerken, del brysterne i tre stykker og anret dem ovenpå. |
|
Opskriften er vist 8578 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne