Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brians Oksekødssuppe

Brians Oksekødssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Epstein

Indsendt :


Brians Oksekødssuppe, billede 4 Brians Oksekødssuppe, billede 1 Brians Oksekødssuppe, billede 2 Brians Oksekødssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Bacon i tern
400 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Timian, tørret
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 stilk Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
   
50 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Opskrift:
Brun baconet i en gryde med halvdelen af olivenolien og tilsæt kødet. Brun det i et par min. og krydr med salt og peber.

Tilsæt de smuldrede bouillonterninger, grofthakkede løg, presset hvidløg, timian, og vand. Lad retten simre under låg i ca. 40 min.

Rens champignonerne, skær dem i skiver og brun dem i resten af olivenolien (Der kan bruges 1-2 glas champignon som bare hældes i suppen).

Tilsæt fintstrimlet selleri og rør det i gryden (Kan undlades, da det ikke er alle der bryder sig om det).

Lad retten simre yderligere 15-20 min.

Pastaen koges og vendes i gryden.

Tips:

Kan fryses ned, eller gemmes til næste dag. Dog skal man ikke komme alt pastaen i, da det bliver noget slatten og udkogt dagen derpå.


Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (72 stemmer)

Opskriften er vist 75948 gange,
og udskrevet 1359 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6456 (1537 kcal)
KJ pr. Pers. 1614 (384 kcal)
Vægt ialt 1922 gram
Vægt pr. Pers. 480 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 335 KJ (79 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-12-14 19:16:25
Super lækker suppe , har lavet den mange gange.

AG  -  2009-11-05 21:24:33
Dejlig suppe - jeg supplerede med kartofler og gulerødder

Nilas  -  2008-12-02 12:42:31
Den flydende margarine kan godt undlades til stegningen af baconen og oksekødet, da fedtet fra baconterne er nok til at brune oksekødet. (Der skal ikke fedtstof på en pande for at tilberede bacon)

Limik  -  2008-11-24 10:17:25
Man kan evt. komme en passende mængde pasta direkte i tallerkenen. Så kan suppen fryses/gemmes uden pasta

Charlotte  -  2008-01-02 09:00:40
Kan man bruge andet end det oksekød?? Måske noget kalkun??

Celina  -  2007-02-19 19:31:46
Den ser bare kanon lækker og spændene ud ,.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte 250 g. spagetti, men det var lige i overkanten i forhold til suppen.

Vinnie  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en dejlig nem ret at tilberede, og den tager virkelig kegler hos alle der smager den.