Brians Oksekødssuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Bacon i tern
400 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Timian, tørret
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 stilk Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
   
50 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 6456 (1537 kcal)
KJ pr. Pers. 1614 (384 kcal)
Vægt ialt 1922 gram
Vægt pr. Pers. 480 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 335 KJ (79 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)