|
150 |
gram |
Bacon i tern150 gram Bacon i tern
|
400 |
gram |
Skært oksekød i tern400 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
1 |
spsk. |
Olivenolie1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
|
Bouillonterning, okse2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
tsk. |
Timian, tørret1 tsk. Timian, tørret
|
8 |
dl. |
Vand8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
1 |
stilk |
Bladselleri1 stilk Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
|
|
|
|
50 |
gram |
Spaghetti, tørret50 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
|
|
|
KJ total 6456 (1537 kcal)
KJ pr. Pers. 1614 (384 kcal)
Vægt ialt 1922 gram
Vægt pr. Pers. 480 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 335 KJ (79 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 3.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|