Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Flamberet peberoksemørbrad

Flamberet peberoksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn kok

Indsendt :



Ingredienser:
1 oksemørbrad
25 g.smør
 
1 spsk.dijonsennep
2 tsk.salt
1 brevsorte peberkorn 20 g.
 
 
 Sauce:
1 dl.cognac
2.5 dl.Creme fraiche
1 tsk.Syltede grønne peber
1 spsk.Dijonsennep
2.5 dl.Bordelaisesauce (rødvinssauce)
 Salt
 


Opskrift:
Oksemørbraden pudset af. Brunes på panden i smør (panden skal kunne gå i ovn, evt. jerngryde). Gnides med dijonsennep, drysses med salt og knust hel sort peber. Sæt panden i ovnen ved 200-220 grader C i ca. 30 minutter.

Panden tages ud og tages med ind til gæsterne, hvor saucen tilberedes. Cognac hældes over mørbraden, og antændes og cognacen brændes af. Mørbraden lægges på skærebræt og får lov til at hvile lidt, mens man tilbereder saucen.

Creme fraiche, knuste syltet peberkorn, dijonsennep, bordelaise sauce tilsættes til saucen som koges til en jævn konsistens, smages til med salt.

Mørbraden skæres i tynde skiver, og serveres med saucen.

Tilbehør kan være saute af svampe små løg og tomatbåde, bagte kartofler.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18086 gange,
og udskrevet 405 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu