Majsburger med rodfrugtcreme

Majsburger med rodfrugtcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 burgerboller
 Rucolasalat
 
 Burger:
350 g.majskerner
1 hakket løg og hvidløg efter smag
1 dl.hakket persille
1 dl.hvedemel
1 dl.havregryn
2 æg
 Salt
 peber
 Olie til stegning
 
 Rodfrugtcreme:
1 stor gulerod
 Et lille stykke selleri
 Et lille stykke hvidkål
1 spsk.kapers
3 spsk.god mayonnaise
1-2 spsk.yoghurt
0.5 tsk.karry
1 lille tsk. dijonsennep
 Citronsaft
 
Opskrift:
Kom alle ingredienserne til burgerne i en skål og rør dem sammen. Form massen til 4 flade burgere og steg dem i olie på en pande, ca. 3 min på hver side. Riv gulerod og selleri og snit kålen fint. Rør det sammen med kapers, mayonnaise og lidt yoghurt. Smag til med salt, peber, karry, sennep og citronsaft. Lun burgerbollerne og servér dem med majsburgere, rucola og rodfrugtcreme.

Tips:

Tid: Ca. 30 min Rodfrugtcremen smager også dejligt til f.eks. stegt fisk eller kylling





karakterer:
Opskriften er vist 6180 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu