Skyl duerne og fyld dem med persille, salt, peber og evt. en sukkerknald.
Brun duerne i smør i en stegegryde.
Hæld vand ved til det knapt dækker.
Steges møre for svag varme dueunger 45-60 minutter.
Når de er færdigstegte, si evt. suppen, og kog den tyk med fløden.
Smages til med salt, peber og ribsgele.
Serveres med hvide kartofler, sovs, gele og agurkesalat.
Tips:
Man kan tilsætte rødvin til sovsen, for at gi' den et pift...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(35 stemmer)
Opskriften er vist 68850 gange, og udskrevet 1410 gange.
Kommentarer
LARS B - 2018-10-31 11:31:37 Lyder utrolig lækkert....!!
hbo - 2017-06-11 08:23:28 sikke en sauce, baby
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider