Ragout af havsnegle med citrongræs og dild

Ragout af havsnegle med citrongræs og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.havsnegle (strandsnegle el. konksnegle)
0.25 bdt.citrongræs
0.5 bdt.dild
1.5-2 dl.creme fraiche 18 %
 Salt
 peber
 Brød
 
 Tilbehør:
 Evt.grøn salat
 
Opskrift:
Havsneglene koges i vand tilsat peber og diverse krydderier, (evt. laurbærblade, tørret timian, dild.) i ca. 25-30 min. - tages op og sneglene fjernes fra “huset” - derefter skæres bunden (her menes vel foden) af sneglen og renses for evt. kogerester - hakkes fint og lægges i en skål - citrongræsset og dilden skylles og hakkes meget fint og tilsættes sneglene -

Til sidst tilsættes cremefraiche, salt og peber - Ragouten røres sammen.

Brødet bages i ovnen.

Anretning:
Brødet skæres i skiver - derpå smøres havsnegleragouten - serveres med det samme.

Tilbehør:
Salaten skylles og serveres naturel.





karakterer:
Opskriften er vist 13082 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er bare lækker!!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Mmmmm det er bedre en Wiskas.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super god ret, smager en del af falske svamp også kaldt uraniusmitusaki.