Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ragout af havsnegle med citrongræs og dild

Ragout af havsnegle med citrongræs og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.havsnegle (strandsnegle el. konksnegle)
0.25 bdt.citrongræs
0.5 bdt.dild
1.5-2 dl.creme fraiche 18 %
 Salt
 peber
 Brød
 
 Tilbehør:
 Evt.grøn salat
 
Opskrift:
Havsneglene koges i vand tilsat peber og diverse krydderier,( evt. laurbærblade, tørret timian, dild...) i ca. 25-30 min. - tages op og sneglene fjernes fra “huset” - derefter skæres bunden (her menes vel foden) af sneglen og renses for evt. kogerester - hakkes fint og lægges i en skål - citrongræsset og dilden skylles og hakkes meget fint og tilsættes sneglene -

Til sidst tilsættes creme fraiche, salt og peber - Ragouten røres sammen.

Brødet bages i ovnen.

Anretning:
Brødet skæres i skiver - derpå smøres havsnegleragouten - serveres med det samme.

Tilbehør:
Salaten skylles og serveres naturel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10300 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anders h  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare lækker!!!!!

Den røde pussycat  -  0000-00-00 00:00:00
Mmmmm det er bedre en Wiskas.

Flexen  -  0000-00-00 00:00:00
Super god ret, smager en del af falske svamp også kaldt uraniusmitusaki.