havsnegle (strandsnegle el. konksnegle) 800 g. havsnegle (strandsnegle el. konksnegle)
0.25
bdt.
citrongræs 0.25 bdt. citrongræs
0.5
bdt.
dild 0.5 bdt. dild
1.5-2
dl.
creme fraiche 18 % 1.5-2 dl. creme fraiche 18 %
Salt Salt
peber peber
Brød Brød
Tilbehør: Tilbehør:
Evt.
grøn salat Evt. grøn salat
Opskrift:
Havsneglene koges i vand tilsat peber og diverse krydderier,( evt. laurbærblade, tørret timian, dild...) i ca. 25-30 min. - tages op og sneglene fjernes fra “huset” - derefter skæres bunden (her menes vel foden) af sneglen og renses for evt. kogerester - hakkes fint og lægges i en skål - citrongræsset og dilden skylles og hakkes meget fint og tilsættes sneglene -
Til sidst tilsættes creme fraiche, salt og peber - Ragouten røres sammen.
Brødet bages i ovnen.
Anretning:
Brødet skæres i skiver - derpå smøres havsnegleragouten - serveres med det samme.
Tilbehør:
Salaten skylles og serveres naturel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10300 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Anders h - 0000-00-00 00:00:00 den er bare lækker!!!!!
Den røde pussycat - 0000-00-00 00:00:00 Mmmmm det er bedre en Wiskas.
Flexen - 0000-00-00 00:00:00 Super god ret, smager en del af falske svamp også kaldt uraniusmitusaki.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider