Conbox Kokkens Stroganoff
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Rusland Indsendt af : Conbox Kokken Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mel krydderet med paprika, salt og peber I en skål.
Vend kødstykkerne i melet, så de bliver jævnt paneret.
Løgene steges glasklare i fedtstoffet i en mellemstor gryde. Brun de panerede kødterneinger i gryden, sørg for at de ikke brænder fast. Tilføj piskefløden. Når gryden er kogt af med fløden tilsættes tomat koncentrat samt bouillon. Hæld et glas champignons i gryden, med væske. Spæd evt. op med mere bouillon og smag til med salt, peber og paprika. Lad retten simre ved svag varme ca. 1 time. Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 10000 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne