Conbox Kokkens Stroganoff

Conbox Kokkens Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : Conbox Kokken

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør/olie
1 dl.hvedemel
500 g.oksekød i strimler tern stumper det kommer sig ikke så nøje men skært kød
2 grofthakkede løg
1 glaschampignon i skiver
1-2 tsk.paprika
3 dl.bouillon
2 dl.piskefløde
70 g.Tomatpure, koncentreret
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld mel krydderet med paprika, salt og peber I en skål. Vend kødstykkerne i melet, så de bliver jævnt paneret.

Løgene steges glasklare i fedtstoffet i en mellemstor gryde. Brun de panerede kødterneinger i gryden, sørg for at de ikke brænder fast. Tilføj piskefløden. Når gryden er kogt af med fløden tilsættes tomat koncentrat samt bouillon. Hæld et glas champignons i gryden, med væske. Spæd evt. op med mere bouillon og smag til med salt, peber og paprika. Lad retten simre ved svag varme ca. 1 time.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 10000 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu