Hele champignon, halve tomater, (skåret på tværs) og løg, skåret i både, marineres i en blanding af olie tilsat allround kryderi. Ca. 30 min. Hæld det hele i en frost pose og luk.
Alternativt bruges færdigblandet allround marinade.
Koteletterne vendes i mel blandet med salt, peber og paprika, hvorefter de brunes hurtigt på panden.
Sovs.
Panden koges af med ¼ fløde, smages til med tomat koncentrat, salt, peber og paprika. Sovsen bør fortyndes med mælk.
Kotelleterne sættes i et ikke for stort, smurt fad så kotelleterne ikke dækker hindanden, men fylder fadet.
Sovsen hældes i fadet og de marinerede grønsager anrettes ovenpå koteletterne. Tomaterne med snitfalden opad og chamignons med stilken opad.
Steges i ovn ca. 40 min. Ved 200°
Tilbehør: Ris og evt. flütes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(17 stemmer)
Opskriften er vist 17875 gange, og udskrevet 441 gange.
Kommentarer
Tony - 2008-10-28 16:43:29 Ikke dårlig
ikke sidste gang jeg laver den
Kent - 2007-01-09 17:02:03 Smager virkeligt fantastisk, konen var helt vild
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider