Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pikantbøf

Pikantbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dyveke

Indsendt :



Ingredienser:
 Bøf af oksemørbrad tyksteg el. lignende
 Pikant smøreost
 bacon i skiver
 champignon på glas
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bacon i små fine tern og rist dem på panden, læg dem på køkkenrulle til afkøling. Skær champignon i små stykker. Tag bøffen og skær en lille "lomme" i den, put en teskefuld pikant-ost på, fordel champignon og bacon henover.Drys med lidt salt og peber ! Steges i ovnen mellem 20-35 minutter ved 200 grader alt efter humør ; ) Kan evt serveres med kartoffelrösti og whiskysovs !

Tips:

Er klar over det lyder som en mærkelig blanding.. men I bliver overrasket... Er blevet en af mine yndlingsretter, og bøffen bliver saftig på en helt anden måde i ovnen !


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (55 stemmer)

Opskriften er vist 15884 gange,
og udskrevet 278 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ulla  -  2007-11-27 15:19:12
fantastisk ret. Jeg laver smørristede kartofler og champignonsovs til

Dyveke  -  2007-11-27 15:18:24
Hvis man vender dem på oanden først skal de ikke have mere end 10-15 minutter i ovnen

Dyveke  -  2007-11-27 15:15:34
Man kan med fordel lige stege bøfferne på panden så de får lidt farve... men ikke mere end et minut på hver side,inden man laver lommen.Så bliver de endnu mere lækre

bethina  -  0000-00-00 00:00:00
anderledes, men lækkert

Kagekonen  -  0000-00-00 00:00:00
Uhmm anderledes men meget lækker ret ! Og så kan det passe sig selv i ovnen !