Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Drømmekagen fra Brovst 02

Drømmekagen fra Brovst 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Vitte

Indsendt :


Drømmekagen fra Brovst 02, billede 4 Drømmekagen fra Brovst 02, billede 1 Drømmekagen fra Brovst 02, billede 2 Drømmekagen fra Brovst 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
600 g.sukker
8 æg
100 g.smeltet margarine
400 g.hvedemel
6 strøgne tsk. bagepulver
2 tsk.vanillesukker
4 dl.mælk
 
 Fyld:
500 g.farin
1 dl.mælk
350 g.kokosmel
250 g.margarine
 
Opskrift:
Æg og sukker røres godt sammen heri blandes margarine, mel, bagepulver, vanillesukker, mælk. Dejen fordeles i bradepanden og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Ingredienserne til fyldes koges sammen og smøres på den varme kage, som sættes i ovnen yderligere 10 min til den er sprød.

Tips:

Denne opskrift passer til en stor bradepande.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Drømmekagen fra Brovst

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (42 stemmer)

Opskriften er vist 40373 gange,
og udskrevet 1903 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Annelise  -  2018-04-18 21:58:16
Føj, margarine. Den er måske god med smør, men ellers ikke.

jens  -  2011-10-17 13:46:15
der er alt formeget kokusmel i den fyld. den er mislykket i første omgang den faldt sammen, måske skal den bages mere end de 20 min? jeg ved det ikke måske skal den bage 5 min længre,vi må se.

  -  2011-06-22 16:02:11
Hanne - En rigtig god kage!...Men studsede lidt ved 6 tsk bagepulver....og nødder skulle være en indigriens i kagen...Men hvor er det?....Ellers supperfin kage,der heller ikke er langtids holdbar her....:)

Ms.Aagaard  -  2009-04-12 10:37:32
ved ikk lige hva i mener med at fyldet absolut ikk må koges... jeg koger det da hver gang.... det sker der da ikke noget ved... får en fantastisk kage ud af det hver gang...

Marie  -  2008-09-16 13:42:33
Jeg har aldrig i mit liv lavet en kage, der var SÅ mislykket. Den er helt blævrende inden i selvom den har fået de der 20 minutter. Det kan godt have noget at gøre med mit bage-talent, men det er i hvert fald klamt.

Petra  -  2008-06-26 15:57:07
den er god men anbefaler den ikke

groentved  -  2008-02-08 10:49:59
Det er en superkage simpelthen. Laver den hele tiden i øjeblikket -den lever nemlig ikke særlig længe hjemme hos os...

Pia  -  2008-01-04 18:28:51
Nej fyldet må ikke koges - men brug dobbelt fyld så bliver den dobbelt så lækker - men også mere fedende - desværre.

nielsemand  -  2007-03-21 11:52:04
Jeg bruger smør, giver en god smag, og det er dejligt og dansk. Jeg har dog ikke prøvet med magarine. Men god det er den

betina  -  0000-00-00 00:00:00
fyldet må ABSOLUT IKKE koges inden det hældes på dejen. den bliver hård og klistret. det må kun lindt smeltes sammen, men IKKE koge.