Sønderjyske fastelavnsboller
Sønderjyske fastelavnsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
Æg, gær og sukker røres sammen.
Tilsæt mælk, sukat, rosiner og mel.
Rul dejen ud på bordet,og læg margarine (skåret i skiver med en ostehøvl) på. Læg dejen sammen, og rul ud igen. Fortsæt med margarine - rul ud, til alt margarinen er brugt.
Dejen skal hæve 1 time, og deles til ca. 30 boller.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min.
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 51545 gange, og udskrevet 946 gange.
KJ total 31726 (7553 kcal)
KJ pr. stk. 1057 (251 kcal)
Vægt ialt 1935 gram
Vægt pr. stk. 64 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1639 KJ (390 kcal )
Protein 5.0 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 42.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu