Gær og sukker røres sammen og æggene tilsættes. Tilsæt mælk (gerne stuetemperatur), sukat og rosiner og ælt melet i efterhånden.
Rul dejen ud på bordet. Skær tynde skiver margarine og læg dem på dejen. Ca. 4 stykker på hvert stykke. Læg dejen sammen 3- 4 gange, rul den ud igen. Fortsæt med margarine - rul ud, til alt margarinen er brugt.
Lad dejen hæve i 1 time, og del den til ca. 30 boller. Rul bollerne og og tryk dem flade lige på midten så der kan kommes syltetøj i.
Bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(17 stemmer)
Opskriften er vist 46125 gange, og udskrevet 1005 gange.
Energi:
KJ total 31610 (7526 kcal)
KJ pr. stk. 1053 (250 kcal)
Vægt ialt 1910 gram
Vægt pr. stk. 63 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1655 KJ (394 kcal) Protein 5.0 gram Fedt 23.0 gram Kulhydrat 43.0 gram